oliver heldens
Oliver Heldens
Tässä on mies, jonka maailman suurin tanssimusiikkiyhtiön Spinnin’ otti Oliver Heldensin talliinsa jo 17-vuotiaana! 

Oliver Heldensin ura lähti nopeasti nousukiitoon ja unelmista tuli viimeistään totta silloin, kun DJ-legenda Tiësto nappasi Heldensin Gecko-kappaleen hänen Musical Freedom levy-yhtiölleen. Biisin instrumentaaliversio pysyi Beatportin Top 5 -listalla huimat kuusi viikkoa. Koko kansan tietoisuuteen Gecko nousi, kun laulaja Becky Hill teki biisistä vokaaliversion ja se nousi Englannin virallisen sinkkulistan ykköseksi. Menestyksen myötä jopa Coldplay pyysi Heldensiltä remix-apua heidän A Sky Full Of Stars -hittiään varten!

Oliver Heldensin uniikki Deep House -soundi on toiminut siltana EDM sekä underground -maailman välillä ja on löytänyt tiensä maailman suurimpien artistejen kuten Hardwellin, Tiëston ja David Guettan levylaukkuihin.

Nykyään EDC Las Vegasin, Amnesian, Ushuaian, Creamfieldsin ja Electric Zoon kaltaiset festarit ja klubit ovat Oliver Heldensille arkipäivää. Tähän samaan listaan lisätään nyt Summer Sound Festivalilla, jolla on ilo ja ylpeys toivottaa yksi maailman halutuimmista house-artisteista lauantaina Global Arenalle.

Oliver Heldens x Becky Hill - Gecko (Overdrive)
https://www.youtube.com/watch?v=f1IDFqzk1XA

Oliver Heldens - Melody
https://www.youtube.com/watch?v=VMnPX3GeyEM

 
FaLang translation system by Faboba
icon1 Info
icon2 Liput
icon4 Facebook
icon5 Instagram
icon6 YouTube