rebournerebourne logo
Rebourne
Kun kuulee nimen Rebourne, tulee mieleen raikas, tunnelmallinen, ihoa kihelmöivä musiikki, joka koostuu tajunnanräjäyttävistä melodioista ja tunteellisista tarinoista. Tämä 21-vuotias tanskalainen tuottaja on asettanut taivasta hipovat standardit hardstylen tulevaisuudelle hänen ainutlaatuisella tavallaan lähestyä perinteistä hardstyle soundia.

Postattuuaan muutamia kappaleita YouTubeen vuonna 2010, 17-vuotias Rebourne (aiemmin tunnettu nimellä Profite) saavutti suurta mielenkiintoa Fusion Records levy-yhtiöltä. Liityttyään mukaan Fusion Recordsiin, Rebournesta on tullut vakiintunut artisti hardstyle skenessä. Timon on tehnyt kovasti töitä ja tuloksena on setti vaikuttavia julkaisuja kuten ”Reality”, ”Trigger” ja ”Beyond”. Hänellä on ollut kunnia esiintyä tunnetuilla keikoilla, kuten Masif Saturdayssä Australiassa ja Monday Barissa Ruotsissa. Ulkomaan keikkojen lisäksi Rebourne on soittanut kotimaassaan, Tanskassa, odotetuimmissa tapahtumissa kuten Defqon1, Dreamfields, The Qontinent ja Intents.

Viime aikoina, Timon, on juhlinut suuria julkaisujaan, kuten Wasted Penguinzin kanssa yhteistyössä tehtyä ”Fuck Yeah”, melodista ”Airwaves” hittiä, Faizarin kanssa tehtyä ”Satellites” sekä D-Block & S-te-Fanin kanssa luotua hittiä ”Louder.” Rebournen kauniit melodiat keräävät jatkuvasti hardstylelle uusia kuuntelijoita, mikä on kunnioitettava rooli, kun kekkailee maailmalla.

https://www.facebook.com/rebournemedia
https://instagram.com/rebournemedia/
FaLang translation system by Faboba
icon1 Info
icon2 Liput
icon4 Facebook
icon5 Instagram
icon6 YouTube