thepitcher
The Pitcher

The Pitcher on harvinainen tuottaja, jonka taidot määrittelee hardstylen luovia suuntia, trendejä joita moni muu yrittää seurata. Näin asiat ovat olleet hardstylen alkuajoista lähtien ja meno on jatkunut samana hänen julkaistuaan viimeisimmän studio albumin ”Shock and Awe”.

19-vuotiaana Luc van Veghel alkoi salaa käymään legendaarisen tuottajan, Michel Pollenin, opissa ja tänäpäivänä The Pitcher yhä jatkaa kasvuaan matkustaen ympäri maailmaa keikkaillen muun muassa EDC Las Vegasissa, Qlimaxissa, Defqon1:ssä ja Hardbassissä.

Vuonna 2011 Lucin debyyttialbumi “Smack” voitti Hard Dance Awardseissa parhaan albumin tittelin. Tuottaen sinnikkäästi murskahittejä, kuten ”Ain’t Nobody”, ”Music to Keep Me Alive”, ”This Is Who We Are” ja ”Forever Young”, Luc on todistanut olevansa yksi hardstylen vahvin ja vaikutusvaltaisin voima.

Luc on aina halunnut jatkuvasti parantaa hardstylea ja promonnut genreä, jotta se saavuttaisi isomman yleisön. Tällä hetkellä hän toteuttaa tätä unelmaansa työstämällä uutta albumia, jossa palataan siihen mistä hardstylessä aikoinaan oli kyse.

https://www.facebook.com/ThePitcherDJ
https://instagram.com/djthepitcher/
FaLang translation system by Faboba
icon1 Info
icon2 Liput
icon4 Facebook
icon5 Instagram
icon6 YouTube