THIS SUMMER TWO LOCATIONS ONE SUMMER SOUND

we come

Summer Sound Festival on nuorille aikuisille suunnattu korkeatasoinen tapahtuma, joka kokoaa jälleen kymmenet tuhannet ihmiset yhteen. WE COME ONE! Festivaali järjestetään tänä vuonna 24.–26. heinäkuuta Helsingissä.

TÄTÄ ON SUMMERSOUND 2015!

Basso jyrisee, ihollasi kihelmöi ja näet tuhannet kädet ilmassa! Summer Soundissa koet huikeaa yhteenkuuluvuuden tunnetta, kun ympärilläsi olevat tuhannet hymyilevät ihmiset nostavat fiiliksen kattoon.

Summer Sound on ollut alusta asti edelläkävijä elektronisen musiikin saralla. Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Silloin se oli ensimmäinen kansainväliset kriteerit täyttävä elektronisen musiikin festivaali Suomessa. Summer Sound on tuonut tämän päivän suurimmat tähdet aina ensimmäisenä Suomeen ja ollut aallon harjalla kansainvälisten musiikkitrendejen suhteen. Summer Sound tulee myös tänä vuonna olemaan edelläkävijä niin musiikillisesti kuin visuaalisestikin.

friday saturday

PERJANTAI JA LAUANTAI TAATTUA SUMMER SOUNDIA

Messukeskus on tanssittanut satoja tuhansia onnellisia Summer Sound Festivalin asiakkaita usean vuoden ajan. Messukeskus tarjoaa tasokkaat puitteet bilettää vaikka korkkarit jalassa. Vuosien mittaan timantiksi hioutunut ympäristö sisävessoineen takaa vaivattoman ja turvallisen festivaaliympäristön. Festivaalialue somistetaan entistä viihtyisämmäksi. Ennennäkemättömät puitteet ja maailmanluokan tekninen toteutus takaavat täydellisen audiovisuaalisen festivaalikokemuksen koko viikonlopun ajaksi. Artistikattaus on tänäkin vuonna laaja ja moderni!

Panostamme yhä kunnianhimoisemmin tapahtuman toteutukseen sekä yleisön viihtyvyyteen, sillä tavoitteenamme on luoda jälleen vuosia kävijöiden muistoissa säilyvä tapahtuma. Tänä vuonna esittelemme täysin uuden esiintymislavan, josta kerromme myöhemmin lisää!

LisätiedotNäytä sijainti kartalla

Sunday

SUNNUNTAINA ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!

Sunnuntaina 26.7. Summer Sound Festival avautuu kaikille avoimeksi päivätapahtumaksi, kun valtaamme Helsingin Lasipalatsin aukion ja Mbarin terassin. Messukeskuksen massiivisesta teknisestä tuotannostaan tunnettu Summer Sound ei downshiftaa sunnuntainakaan, vaan Lasipalatsin Aukiolle toteutetaan huikea festivaalikokonaisuus. Sunnuntain meininki on taattu, kun aukiolle nousee lähes 50 Suomen suosituinta DJ:tä. Hyvän äänentoiston lisäksi alue toteutetaan Summer Sound -teeman mukaisesti. Tämä mahdollistaa täysipainoisen ja kävijäystävällisen päivätapahtuman, johon voi tulla vaikka omien piknik-eväiden kera..

Yhteistyössä Mbarin kanssa järjestettävän tapahtuman alueena on 5000 tuhatta henkeä vetävä Lasipalatsin Aukio. Mbar ja muut aukion ympärillä olevat tasokkaat baarit ovat käytössä koko tapahtuman aikana. Yhteistyössä Mbarin kanssa järjestettävän tapahtuman alueena on 5000 tuhatta henkeä vetävä Lasipalatsin Aukio. Mbar ja muut aukion ympärillä olevat tasokkaat baarit ovat käytössä koko tapahtuman aikana.

Sunnuntai-iltana festivaaliviikonloppu huipentuu Helsingin isoimpaan keikkapaikkaan, eli The Circukseen, kun Summer Sound Festival tarjoilee festivaalin kolmen päivän lipun ostajille jotain täysin ennennäkemätöntä.

LisätiedotNäytä sijainti kartalla

artist
alesso
Read more...
Alesso (SWE)
avh430x260
Read more...
Armand Van Helden (US)
Bass Modulators
Read more...
Bass Modulators (NL)
crypsis
Read more...
Crypsis (NL)
D-Block&S-te-fan
Read more...
D-Block & S-te-fan (NL)
Digital Mindz
Read more...
Digital Mindz (FIN)
Freddz
Read more...
Freddz (SWE)
Klinkande
Read more...
Klingande (FR)
kryder.jpg
Read more...
Kryder (UK)
Kutski
Read more...
Kutski (UK)
Matisse & Sadko
Read more...
Matisse & Sadko (RUS)
oliver heldens
Read more...
Oliver Heldens (NL)
Radical Redemption
Read more...
Radical Redemption (NL)
rebourne430x260
Read more...
Rebourne (NL)
Showtek
Read more...
Showtek (NL)
The Pitcher
Read more...
The Pitcher (NL)
Tempo Giusto & Jace Headland
Read more...
Tempo Giusto & Jace Headland (FIN)
Umek
Read more...
Umek (SI)
icon1 Info
icon2 Liput
icon4 Facebook
icon5 Instagram
icon6 YouTube